Van Welsenis Projectstoffering

Tapijttegels

Wanneer u kiest voor zachte vloerbedekking in de vorm van tapijt bent u bij Van Welsenis Projectstoffering aan het juiste adres. Als projectstoffeerder hebben wij in de loop der jaren een vertrouwde klantenkring opgebouwd en veel ervaring opgedaan. Ook op het gebied van tapijtvloerbedekking hebben wij veel ervaring.

Zo werken wij met de modernste vormen van tapijtvloerbedekking. Tegenwoordig wordt er voor het leggen van tapijtvloerbedekking gebruik gemaakt van tapijttegels. Wanneer u bijvoorbeeld vloerbedekking in uw kantoor wilt kunt u kiezen voor de tapijttegels van Van Welsenis Projectstoffering. Aan deze tapijttegels zijn een aantal voordelen verbonden. Zo kunt u door middel van de tapijttegels op een eenvoudige manier een patroon aanbrengen. Wanneer er schade is en er moet een tapijttegel vervangen worden, kan dit op een nette en eenvoudige manier gebeuren. Bovendien is tapijt een ideale ondergrond voor mensen die last hebben van stofallergieën of astma. Het tapijt houdt de stof vast zodat het niet in de lucht gaat zitten.

Voor het inrichten van scholen en kantoren is dit een ideale oplossing. Vaak gaat het bij zulke projecten om een groot aantal vierkante meter die moeten worden bedekt. Door het gebruik van tapijttegels kan er snel gewerkt worden.

Wilt u ook tapijtvloerbedekking in de vorm van tapijttegels? Neem dan direct contact op met Van Welsenis Projectstoffering!