Van Welsenis Projectstoffering

Raamdecoratie

Onze gehele gordijnen collectie is geschikt voor de projectinrichting. Dit betekent dat onze gordijnen veilig en permanent brandvertragend zijn, maar toch mooi en trendy. Topkwaliteit wordt geleverd door onze leveranciers in gordijnstoffen, maar ook door ons speciaal geselecteerde atelier die zorgt voor een keurige confectie.

Gordijnen op rails met of zonder bocht, handmatig of elektrisch bediend of op roede. In de zorg leveren wij op grote schaal ook separatie of bedgordijnen.

Horizontale en verticale lamellen:
Met de ruime collectie van Bécé en HR Design Binnen heeft u genoeg keuze in binnen zonwering. Allereerst kiest u de raamdecoratie om uw interieur aan te kleden, maar er zijn nog meer factoren die meespelen. Zoals bescherming tegen verkleuring van uw interieur.

Lamellen zijn er in verschillende breedtes, kleuren en dessins. Maar ook in verschillende materialen: stof, aluminium (transparante) kunststof en hout.
Horizontale lamellen zijn modieuzer dan ooit, en is aan te passen aan elk interieur en elke sfeer.

Maak de horizontale jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro design.

Rolgordijnen:
Onze collectie rolgordijnen in bijzondere kleuren, mooie dessins en uit de natuur geinspireerde stoffen. Altijd nieuwe uitvoeringen in de laatste trend. Handmatig of electrisch bediend.

Het duo-rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Uit te voeren in verschillende breedtes en kleuren.

Buiten zonwering:
Het zonlicht kan de temperatuur onaangenaam hoog op laten lopen in uw gebouw. Buitenzonwering zoals screens, rolluiken en uitvalschermen houdt de zon doeltreffend buiten, waardoor het binnen koel blijft. Tevens biedt dit een goede bescherming voor uw interieur. Het voordeel van screens en rolluiken voor uw pand is de windvastheid.
Wij leveren u de topkwaliteit van Multilux.