Van Welsenis Projectstoffering

PVC vloerbedekking

Van Welsenis Projectstoffering is specialist in projectstoffering. Een onderdeel van projectstoffering is PVC vloerbedekking. Bij ons kunt u PVC vloerbedekking aanschaffen van goede kwaliteit!

Vloerbedekking is er in vele soorten en maten. Eén soort daarvan is PVC vloerbedekking. PVC vloerbedekking is een vrij nieuwe vorm van vloerbedekking. PVC vloerbedekking is steviger dan bijvoorbeeld vinyl vloerbedekking. Bovendien is PVC vloerbedekking gemakkelijk schoon te houden en heeft het een lange levensduur. PVC is kunststof, maar kan elke gewenste vorm nabootsen. Zo kunnen er houten vloeren, stenen vloeren, plavuizen en marmer vloeren worden geleverd.

PVC vloerbedekking wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast in de nieuwbouw van woningen. Dit heeft er mee te maken dat PVC (kunststof) voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Kozijnen en leidingen zijn ook vaak van PVC gemaakt. PVC vloerbedekking kunt u niet zelf leggen, maar de ervaren medewerkers van Van Welsenis Projectstoffering kunnen u hier goed mee helpen. Wij verzorgen de volledige projectinrichting waaronder uw PVC vloerbedekking! Ook vloerverwarming is geen probleem met PVC vloerbedekking. Het materiaal geleidt de warmte prima! PVC vloerbedekking zijn bijvoorbeeld een prima alternatief voor parketvloeren of laminaatvloeren.

Wilt u ook PVC vloerbedekking? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak. Ook voor vragen over PVC vloerbedekking kunt u bij ons terecht!