Van Welsenis Projectstoffering

Projectstoffering in Zeeland

Van Welsenis Projectstoffering is een gerenommeerd Projectstoffering in Zeelandbedrijf wat naast Goeree-Overflakkee, Rotterdam en Breda ook in Zeeland werkt. Woont u in Zeeland en bent u opzoek naar een professionele projectstoffeerder? De medewerkers van Van Welsenis Projectstoffering helpen u graag. Naast het leveren van onze producten is ook het installeren voor ons geen probleem. Al haast 20 jaar staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap er service.

Productenaanbod projectstoffering in Zeeland

Als gespecialiseerd bedrijf in projectstoffering bieden wij verschillende producten aan. Voor zowel harde als zachte vloeren hebben wij de beste oplossingen. Bij harde vloeren is de ondervloer een belangrijk onderdeel, terwijl bij zachte vloeren veelal gewerkt wordt met tapijttegels. Daarnaast brengen wij ook sportvloeren aan op een vakkundige manier. Bij PVC vloeren is de nieuwste trend om strokenvloeren te leggen. Omdat Van Welsenis Projectstoffering een modern bedrijf is verzorgen wij de aanleg van deze vloeren ook bij u thuis! Een laatste product wat wij aanbieden zijn linoleum vloeren. Het grote voordeel aan deze vloer is het feit dat u geen onderhoud meer hoeft te doen. Deze vloeren zijn niet alleen trendy maar ook duurzaam in gebruik!

Projectstoffering in Zeeland door Van Welsenis Projectstoffering

Van Welsenis Projectstoffering heeft een team van vakkundige medewerkers in dienst, die zorgen voor een goed proces van begin tot eind. U kunt naast de vaste werktijden ook gebruik maken van onze service. Van deze service kunt u ook `s avonds en in het weekend gebruik maken, zonder dat u daar last van heeft. Sinds februari 2009 is Van Welsenis Projectstoffering ook VCA gecertificeerd!

Wilt u direct een offerte aanvragen? Of heeft u nog andere vragen? Neem direct contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk!