Van Welsenis Projectstoffering

Projectstoffering in Rotterdam

Van Welsenis Projectstoffering uit Middelharnis is Projectstoffering in Rotterdamnaast de directe omgeving zoals Goeree-Overflakkee en Zeeland ook werkzaam in Rotterdam. Binnen 3 kwartier zijn wij in Rotterdam en kunnen wij als professionele projectstoffeerder u van dienst zijn.  Onze vakkundige medewerkers zijn betrouwbaar en komen alle gemaakte afspraken na. Wij zorgen voor  de projectstoffering bij verschillende scholen, winkels, bouwbedrijven en zorginstellingen.

Aanbod producten projectstoffering in Rotterdam

Bij de projectstoffering heeft u de keuze uit een aantal verschillende producten. Zo verzorgen wij de stoffering van uw harde vloer, maar ook uw zachte vloer is voor ons geen probleem. Daarbij maken wij vooral gebruik van tapijttegels, waarbij het mogelijk is om patronen of logo`s in de vloer af te beelden. Bent u opzoek naar een vloer waar u weinig tot geen onderhoud aan hoeft te doen? Dan zijn de linoleum vloeren de juiste oplossing voor u! Ook hebben wij PVC vloeren, als vervanger van de laminaatvloeren. Daarnaast worden ook sportvloeren vakkundig door Van Welsenis Projectstoffering aangebracht. Van Welsenis Projectstoffering is VCA gecertificeerd en daarom bieden wij u de hoogste kwaliteit op een veilige manier.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor uw vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan! Projectstoffering in Breda aanschaffen? Ook dan neemt u contact op met Van Welsenis Projectstoffering.