Van Welsenis Projectstoffering

Projectstoffering in Breda

Van Welsenis Projectstoffering is ook in Breda de Projectstoffering in Bredaspecialist in projectstoffering. Onze medewerkers verzorgen het proces van A tot Z. Op die manier zorgen wij voor een mooi eindresultaat. Sinds 1993 staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap en de beste service voor een mooie prijs. Daarnaast zijn wij ook VCA gecertificeerd. Mede hierdoor hebben wij een flinke klantenkring opgebouwd waarmee we een jarenlange samenwerkingsverbanden mee hebben.

Aanbod projectstoffering in Breda

Onze productenaanbod bestaat onder andere uit PVC vloeren, die de vervanger zijn van de laminaatvloeren. De PVC vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zijn slijtvaster dan overige vloeren. De linoleum vloeren zijn ideaal wanneer u een vloer zoekt die geen onderhoud nodig heeft. Ook voor sportcentra bieden wij onze diensten aan. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen ook sportvloeren aanbrengen. Daarnaast is ook de projectstoffering van zowel harde als zachte vloeren voor Van Welsenis Projectstoffering geen enkel probleem.

Projectstoffering in Breda door Van Welsenis Projectstoffering

Al bijna 20 jaar lang werkt Van Welsenis Projectstoffering samen met verschillende scholen, zorginstellingen, bouwbedrijven en winkels. Door de loop der jaren hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Dit hebben we onder andere te danken aan onze service. Wanneer het voor u beter uitkomt komen wij `s avonds of in het weekend werken zodat u geen last heeft van onze werkzaamheden!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Van Welsenis Projectstoffering? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan! Wij helpen u graag! Naast Breda bent u bij ons voor projectstoffering in Rotterdam, Zeeland en op Goeree-Overflakkee ook aan het juiste adres.