Van Welsenis Projectstoffering

Projectstoffeerder

Van Welsenis Projectstoffering heeft al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van projectstoffering. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig in het aanleggen van verschillende soorten vloeren. Van de aanvraag tot de daadwerkelijke realisering, Van Welsenis Projectstoffering verzorgt het proces van A tot Z. Ook komen wij alle afspraken die we maken ook daadwerkelijk na.

Mocht het voor u beter uitkomen dan is het voor ons geen probleem om `s avonds of in het weekend te werken, zodat u geen last heeft van onze werkzaamheden. Dit is onderdeel van onze uitgebreide service. Sinds februari 2009 is Van Welsenis Projectstoffering VCA gecertificeerd. Op die manier kunnen wij ons vakmanschap professioneel en veilig uitvoeren. Hierdoor hebben wij een klantenkring opgebouwd met onder andere samenwerkingsverbanden met diverse scholen, zorginstellingen, bouwbedrijven en winkels.

Naast projectstoffering bent u bij Van Welsenis Projectstoffering ook aan het juist adres voor verschillende vormen van markiezen.

Bent u opzoek naar een ervaren projectstoffeerder? Dan is Van Welsenis Projectstoffering de juiste partner voor u! Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!