Van Welsenis Projectstoffering

Projectstoffering Middelharnis

Van Welsenis Projectstoffering is gevestigd in Middelharnis. Vanzelfsprekend werken wij daarom in Middelharnis. Bent u op zoek naar een bedrijf voor projectstofferinging in Middelharnis? Van Welsenis Projectstoffering is u graag van dienst.

Projectstoffering Middelharnis door Van Welsenis Projectstoffering

Wanneer u op zoek bent naar een projectstoffeerder op Goeree-Overflakkee en met name in Middelharnis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben ruime ervaring opgedaan in de loop der jaren. Bovendien zijn wij CVA gecertificeerd en bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Wij werken daarom ook in verschillende segmenten. Van zorginstellingen tot scholen en van winkels tot sportverenigingen. Bekijk onze eerder afgeronde projecten om een beeld van onze werkzaamheden te krijgen.

Aanbod producten projectstoffering in Middelharnis

Wij bieden u verschillende producten aan. Zo bestaat ons assortiment uit linoleum vloeren, die zeer geschikt zijn voor zorginstellingen en scholen vanwege de lage onderhoudskosten. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor PVC vloeren. Deze nieuwe trend is zeer populair de laatste tijd. Bent u meer op zoek naar een zachte vloerbedekking? Dan is projecttapijt de juiste keuze voor u.

Kom bij ons langs of neem contact met ons op om te kijken wat uw mogelijkheden zijn! Van Welsenis Projectstoffering in Middelharnis staat voor u klaar!